Terugblik

10 April 2019 | restaurant Gusto

Een hele leuke avond gehad waar wij door Mirjam van der kwast geïnspireerd werden. Zij liet ons zien wat voor kleurtype wij zijn, herfst, zomer, lente of winter. Welke kleur ons laat stralen. En dit alles onder het genot van Italiaanse heerlijke gerechten bij restaurant Gusto in Gorssel, waar Odette de Koning onze gastvrouw was.

 

16 januari 2019 | restaurant De Galantijn

Een mooie avond waar wij te gast waren bij restaurant De Galantijn, een top locatie in Zutphen. Naast een heerlijk hapje eten en drinken werden wij geïnspireerd door de life coaches Inge en Maarten.  Waar wij gemotiveerd werden om voor de Big Five for Live te gaan. Droom, durf, doe, denk in mogelijkheden en leef nu! 

  

10 Oktober 2018 | Zutphen - By Chiel

tafelWij kijken terug op een inspirerende avond waar Debbie Kotteman onze ogen opende en liet beleven wat kleur met je doet en confronteerde ons met de soms op de achtergrond geraakte ambities.

En dit alles onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bij restaurant By Chiel in Zutphen.

gezelschap

4 juli 2018 | Ruurlo - Museum MORE

De tweede bijeenkomst was samen met de de "moederclub" Women in Business.
In Ruurlo hebben wij een bezoek gebracht aan museum kasteel MORE en daarna aansluitend bij de Orangerie in de zon genoten van een heerlijk drankje en een goed verzorgde barbecue.  

    

11 april 2018 | Wijnhuistoren Zutphen

De eerste bijeenkomst van NEXT WIB met spreekster Glancy. Een aftrap in het teken van openheid en zelfreflectie. Een bijzondere avond waar Glancy ons diep in ons hart liet kijken waar mooie en emotionele verhalen uit voort kwamen. Doelen werden gesteld om aan ons ‘zichtbaar zelfvertrouwen’  te werken. We gaven elkaar tips en adviezen. Het was een avond die wij niet snel zullen vergeten.

Meer weten. Ga naar www.glancy.nl.